Riang Raya Part 1

Raya Raya Raya!!!!

Walaupon excited nak raya, tapi tahun ni la raya yang paling aku kurang berjalan raya. = ='

Tak kesah la, tapi tak sampai setengah bulan kita beraya, macam biasalah, lemak sana sini mula timbul. AARRRRGGHHH..Ko tak leh tengok orang senang kan lemak? Agak2 la pon, baju raya aku tu baru je beli kot, pakai baru sekali, takkan nak kena simpan dah kot...oh man.. 


ahh, persetankan itu semua, makan tetap makan! Raya = makan kan? hahahahahahaha..


Raya Pertama ngn keluarga =)

Sebahagian sanak saudaraku. Gambar aku takde sebab tak join
 dorg jalan raya. huaaaa =(
Bawah ni pulak masa aku, erni & am beraya umah classmate kitorang, cik aini..=)





Gambar pon tak bapa nak bermaya..haha..Gambar kamera enpon je..huhu..
Baju raya aku tiap2 tahun 2 pasang je. Aku bukan retis pon nak beli baju banyak2..hehe. 
Sebab baju raya tahun lepas n dua tahun lepas pon still boleh guna lagi. 
(konon nak cakap baju tu muat la, maintain katenyeee, hikhik).
And since aku form two, family aku start beli  ready made je. 
No tempah2. Sampai la sekarang ni. =)



To all bloggers!











~End Of My Sweet Story~

3 comments:

Deanna Aris said...
This comment has been removed by the author.
Deanna Aris said...

hi, jom jengah blog saya :)
PENANGAN ESP: Berat Badan Turun, Makin CUN & Macam Anak Dara Walaupun Anak 1

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 124
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Copyright© All Rights Reserved nurulsuryana.blogspot.com