My follower yang ke-100!!


Taaaraaa..


Hehehe. lptp hang, da miss nk
amek Members (100). =p

Singgah la blog cik Rynn (tekan pic atas).
Cik Rynn ni da ramai da follower dia. heee. Blog pon comey.


Wohoo. Da cecah 100 da. Ada jugak yang sudi follow blog kite. hehe. Berkat kerajinan berblogwalking pagi2 buta. hahahhaa. Dulu kemain nak sorok blog, ni excited lebih plak. kuikui. Sekarang dah lame gak tak jalan2, ada pon just singgah and baca entri2 follower2 yang sedia ada je. Ok la tu kan, sebab tengah study week ni. 26hb da start final exam. Banyak lagi nak kena stadi, huh. 
Anyway, Thanks to all of my followers!!!
Ok then, adios~



p/s: kepada cik nadiya, zai, zuhaida ayda. Sila tinggalkan link blog anda ye, so that i can follow you all back =) 



~End Of My Sweet Story~

6 comments:

Normi Nieza said...

tahniah..

Nurul Suryana said...

hikhik..sy baru je berblog. dulu tak penah pon bw2 ni.haha.

Teena Tna said...

Lebih kurang jer kite, Teena pun baru lagi dlm blogging nie, good luck !!!

Nurul Suryana said...

thanks teena..wish u luck too..=)

Cik JariManis said...

weee..tahniah pada yg direview & tuan blog yaaa! =)

Nurul Suryana said...

hehe..thanks CikJariManis =)

Copyright© All Rights Reserved nurulsuryana.blogspot.com