Retis Satu Saat?



Hahahaha. Belum cite pape aku da gelak dulu. heee. 
Meh2, aku nak cita. Tiap2 tahun aku ngan ahli2 PSSCM UiTM Shah Alam (USA) yang lain akan ditugaskan jaga bahagian pendaftaran bagi event Istiadat Konvokesyen PSSCM. Kali ni, event ni agak besar jugak, sebab lepas je konvokesyen pagi sampai tgah hari tu, ada Mesyuarat Perwakilan dan pada belah  malamnya, ada Makan Malam Sempena Perayaan 48 Tahun PSSCM. Jadi TV3 memang ade datang pagi tu untuk buat liputan. Yang tak boleh blah tu, apasal la aku boleh tak perasan sebesar2 kamera dengan orang die sekali berdiri kat depan aku tuh?? Siap muka berkerut2..haha.. Nasib la bile aku tengok video tu balik, sat je pon. Sesaat je kot muka aku masuk tibi. hakhak. Member2 aku mula la, kalau da kua tibi tu, start la dorg panggil retis. Haaa, amek kaw..retis satu saat.. =p

AJK Pendaftaran bersama penyelia PSSCM USA

Sempat la jumpa sat =)






~End Of My Sweet Story~

4 comments:

Am_Mir said...

bravo2x!! *clapping

bestlah cerita akak! >.< *thumbs up

Nurul Suryana said...

hihi, bese je ni..entri pon pndek je..hehe..thnks sudi komen..=)

zuhaida ayda said...

best2....! likeee! folow me back k...

Nurul Suryana said...

Zuhaida Ayda..tggalkan link blog kt shoutbox kite erk.. kite xdpt nk follow..bg link blog kt komen ni pon xpe..thnanks sudi follow dan like..=)

Copyright© All Rights Reserved nurulsuryana.blogspot.com